2013. április 4., csütörtök

Hosszú tél és Előadás az egyetemen

Kedves Olvasóink!

Április 10-én este nem a volán mögött kezdünk meg egy fuvart, hanem a veszprémi Pannon Egyetemen adunk elő. Még mindig döbbenettel tölt el, hogy lesznek (?) érdeklődők, akik kíváncsiak a munkánkra, de a szervezők szerint lesz. Így aztán, élménybeszámoló RoadwalkerS-módra:

Európa kamionnal - RoadwalkerS a volán mögött
Előadók: Kádár Zsuzsi és Törőcsik Zsolt


Mennyire kalandos egy kamionos házaspár élete? A feszített tempó mellett vajon látnak-e valamit Európából? Hogyan telnek a hétköznapok "négy kézben", és melyek azok az élmények, amiket turistaként nem élhetnének át? Vadromantika vagy taposómalom? Vagy valami egészen más? A Világjáró Klub április 10-ei előadásán erről a különleges utazási formáról és munkáról mesél nekünk Zsuzsi és Zsolt, akik 2010-ben karikatúra-kiállítással mutatkoztak be a Turizmus Tanszék Folyosógalériáján.

Mindenkit sok szeretettel és limonádéval várunk!

Kalandorok ne kíméljenek!




És hogy egyébként mi van velünk mostanában?
Nos, bármilyen hihetetlen, küzdünk a téli időjárás viszontagságaival. A telet nem nagyon érdekli, hogy már április van, legutóbb is szép egészséges hófúvásban értünk haza. Egy kicsit már uncsi...

Húsvét hétfő a Bakonyban.

Bécs alatt.

Arról viszont még nem számoltunk be, hogy mi fogadott minket itthon a legutóbbi nagykónyi kaland után. A híradások szerint március 14-15-e környékén Kapolcs körzetében óriási hótorlaszokat épített a szél. Ezt nekünk is látnunk kellett:





Kollektív (hó) falfirka. Mire visszaértünk az első képen látható helyszínre, valaki az útbaigazítás alá véste a dátumot. Civil együttműködés! :)

Az előadásra pedig szeretettel várunk Titeket!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése